CHRO meets Commissaris: hoe wapent ASMI zich in cultuur en mensen voor uitdagingen van de buitenwereld en eigen super groei?

Tijdens deze ronde tafel neemt Ralph Otte, Chief People Officer ASM International ons mee in hoe het bedrijf het afgelopen jaar een enorme groei heeft doorgemaakt en een nieuw management kreeg. Sinds mei 2020 zijn, naast een volledig nieuwe MB en invoering van een Executive Committee, ook nog eens vier van de zes commissarissen nieuw gestart. Deze ingrijpende wijzigingen, temidden van een wereldwijde pandemie en een organisatie die een hyper-groei doormaakt, hebben geleid tot een ingrijpende herijking van de People agenda waardoor thematieken als cultuur, leiderschap en binding met het bedrijf steeds belangrijk zijn geworden. Hoe blijft ASMI als bedrijf voldoende aantrekkelijk in de strijd om talent? Hoe wordt de RvC gevoed op de People thema’s en zijn ze zich er voldoende van bewust? Welke rollen zijn hier voor de CPO en Commissarissen in weggelegd? Welke samenwerking is er nodig? Waar kan de RvC de People functie helpen en andersom? En wat verwacht de RvC van de CPO

Inleider: Ralph Otte | Chief People Officer ASMI

 

 

VRAGEN

Heeft u interesse in deelname of vragen over de Commissarissen Top dan kunt u direct contact opnemen met Stefanie Grimbergen.