Sommige leiders dagen de gevestigde orde uit om een nieuwe norm te stellen. Rob Baan, CEO van Koppert Cress, is zo’n leider. Tijdens deze ronde tafel sessie neemt hij ons mee in een inspirerend verhaal van vastberadenheid en visie. Koppert Cress, bekend van met name de eetbare bloemen en blaadjes, is de laatste tijd vooral in het nieuws geweest vanwege zijn missie: om werknemers gezond hun pensioen te laten halen.
Na een langlopende juridische strijd met de Belastingdienst heeft hij deze gewonnen over een baanbrekend initiatief: gezonde, gratis lunches op de werkvloer.De case rondom de werkkostenregeling voor gezonde medewerkerslunches heeft niet alleen de media beroerd, maar ook het debat geopend over de rol van werkgevers in het bevorderen van welzijn.
Na het verhaal van Rob, gaan we met elkaar in gesprek over het veranderen en het doorbreken van de status quo op het gebied van werkgeverschap en welzijn. Wat kunnen andere bedrijven en toezichthouders leren van de aanpak van Koppert Cress in het uitdagen van regelgeving en het stimuleren van welzijn? Is het aanbieden van gezonde voeding op de werkvloer een noodzakelijke investering of een morele keuze? Welke verantwoordelijkheid dragen werkgevers, en specifiek commissarissen, in het bevorderen van de gezondheid van hun medewerkers?”
Inleider: Rob Baan | CEO Koppert Cress
Heeft u interesse in deelname of vragen over de Commissarissen Top dan kunt u direct contact opnemen met Stefanie Grimbergen.